dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwisker vilein: 'Ik ga niet roepen dat de trainingen van Champions League-niveau...

Twisker vilein: ‘Ik ga niet roepen dat de trainingen van Champions League-niveau zullen zijn’

Jochem Twisker is terug bij Spakenburg, zij het als mentor en assistent-trainer van Chris de Graaf. In gesprek met het AD blikt hij vooruit, maar deelt hij ook een vileine sneer uit naar zijn opvolger bij GVVV, Gery Vink.

,,Er zullen dingen gerepareerd moeten worden, zeker als je bedenkt welke mogelijkheden er bij Spakenburg allemaal zijn”, stelt Twisker in gesprek met de krant. ,,Maar voor een analyse is het wat mij betreft nog te vroeg. Dat vind ik ook wel te makkelijk, ook richting Eric Meijers. Ik heb zelf helaas ook ervaren om iets niet voor elkaar te krijgen. Ik ga daarom ook niet roepen dat deze groep een harde hand nodig heeft of dat de trainingen van Champions League-niveau zullen zijn.”

Hij heeft geen enkele moeite met een rol in de luwte: ,,We doen het samen, maar Chris wordt het uithangbord. Ik vind dat helemaal prima.” De Graaf op zijn beurt heeft al wel een analyse gemaakt en zal in eerste instantie gaan werken aan de verdediging, die al veel tegentreffers moest slikken: ,,Dat dat prioriteit nummer één wordt, dat zal geen verrassing zijn. Maar tegelijkertijd hebben wij ook onze ideeën over het voetbal dat we willen spelen. Die zullen we proberen over te brengen. Ik zal er ziel en zaligheid in stoppen, dat is zeker. En dan hoop ik dat Spakenburg er over een tijdje heel wat beter voor staat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD