dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwisker reageert: 'Neem nu even een tijdje afstand'

Twisker reageert: ‘Neem nu even een tijdje afstand’

Jochem Twisker neemt de tijd voordat hij zich weer in een nieuw avontuur als trainer stort. De 49-jarige coach stapte maandag op bij GVVV. 

„Niets doen was geen optie meer”, reageert Twisker tegenover De Gelderlander. ,,Ik wil de weg vrijmaken voor een nieuwe trainer in de hoop dat hij wel resultaat uit de groep haalt. Ik vind het jammer dat het zo moet lopen. GVVV is een fijne club, waar ik met iedereen goed heb kunnen samenwerken. Maar de resultaten bleven uit en dan is er maar één conclusie voor mij: opstappen.”

Twisker, eerder coach bij Spakenburg, De Dijk en Hercules, was vanaf medio 2020 werkzaam op Panhuis als opvolger van Niek Oosterlee. Hij neemt nu eerst even rust alvorens op zoek te gaan naar een nieuwe club: „Ik neem even een tijdje afstand. Wil dit eerst laten bezinken, voordat ik aan een nieuw avontuur begin.”

Ondertussen zou GVVV volgens de krant op woensdag 27 oktober bij het bekerduel met Sparta Rotterdam een nieuwe coach op de bank willen. Dat duidt erop dat men vermoedelijk al een lijstje en contact heeft met opvolgers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD