maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkTwisker: 'Niet ongelukkig met tijdstip van nederlaag'

Twisker: ‘Niet ongelukkig met tijdstip van nederlaag’

Dacht De Dijk na twee zeges te makkelijk over het klusje dat het zondagmiddag in Koninklijke HFC moest klaren? Het had er alle schijn van. Trainer Jochem Twisker zag dat zijn ploeg zich ‘niet aan de afspraken hield’.

Geluk
„Met name de aanvallers en een aantal middenvelders vertoonden niet de bereidheid om te schakelen bij balverlies, ondanks duidelijke afspraken daarover”, legde de coach de vinger op de zere plek in De Telegraaf. „Het klopte organisatorisch van geen kant en we mochten van geluk spreken dat we voor rust niet nog één of twee treffers binnen kregen.”

Geen bijzondere ploeg
„Koninklijke HFC heeft geen bijzondere ploeg, maar heeft wel een elftal dat zich in een wedstrijd vastbijt. Daarnaast was het van onze kant tactisch onvoldoende. Ik heb normaal gesproken een hekel aan verliezen, maar misschien ben ik wel niet zo ongelukkig met het tijdstip waarop we deze nederlaag lijden”, besloot de oefenmeester met een dubbel gevoel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD