dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkTwisker: 'Niet boos op vertrokken spelers'

Twisker: ‘Niet boos op vertrokken spelers’

De Dijk zag dit jaar al zeven spelers tussentijds vertrekken, maar desondanks is coach Jochem Twisker niet boos of teleurgesteld in hen. ,,Ze hebben daar hun eigen redenen voor en die respecteer ik”, zegt hij tegen De Telegraaf.

Smoor in
„Ik kan moeilijk ontkennen dat de gebeurtenissen mijn plezier niet hebben aangetast. De afgelopen weken heb ik er regelmatig de smoor in gehad wanneer ik naar de club reed. Maar tegelijk heb ik groot respect voor de kern van de selectie die is gebleven. De teamspirit en het plezier tijdens de trainingen zijn gelukkig niet verloren gegaan, integendeel. Daar geniet ik van als ik op het veld sta”, blikt hij terug in het interview.

Bewondering
,,Ik heb bewondering hoe de jongens zich erdoorheen slaan. En ik ben ook niet boos of teleurgesteld in de spelers die vertrokken zijn. Ze hebben daar hun eigen redenen voor en die respecteer ik. Het enige waar ik me wel aan heb gestoord is dat er in de kleedkamer momenten zijn geweest waarin tot vlak voor een wedstrijd er is getracht om tweespalt te creëren binnen de selectie over loyaliteit. Daar ben ik hard tegen opgetreden. Buiten de wedstrijden om mag er over alles gediscussieerd worden en is elke speler vrij om daarin zijn eigen keuzes te maken, maar ik laat er niet onze wedstrijdvoorbereiding negatief door beïnvloeden.” Twisker, die na dit seizoen vertrekt bij De Dijk, fungeert tijdens de winterstop tevens als interim technisch manager.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD