Volg ons

Derde Divisie

Twisker na vernederende bekeruitschakeling Hercules: ‘Wanvertoning is goede wake-upcall’

Twisker na vernederende bekeruitschakeling Hercules: ‘Wanvertoning is goede wake-upcall’

Hercules draaide een meer dan uitstekende voorbereiding, maar eenmaal ‘voor het echie’ zakten de Utrechters finaal door het ijs tegen hoofdklasser Achilles Veen. De equipe van Jochem Twisker stapte met een 6-0 nederlaag van het veld.

,,Als vertrouwen leidt tot laconiek spel, dan is dit het resultaat”, analyseerde Twisker in gesprek met het AD de nederlaag. ,,Dat was niet eens geflatteerd. (..) Goed voetbal komt niet vanzelf, we moeten eerst onze basistaken uitvoeren. Zo niet, dan worden wij kwetsbaar.”

Evengoed haalt de coach er toch een lichtpuntje uit: ,,Deze wanvertoning is wat mij betreft een incident en een goede wake-upcall voor volgende week.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie