Volg ons

Derde Divisie

Twisker laakt ‘schooljongetjesgedrag’ Hercules

Twisker laakt ‘schooljongetjesgedrag’ Hercules

Hercules hoopte dit seizoen stiekem een gooi te kunnen doen naar de play-offs om promotie, maar na acht speelrondes is de realiteit dat de Utrechters in de kelder van de Derde Divisie Zondag zijn terug te vinden.

Zondag verloor de equipe van coach Jochem Twisker met 2-1 van Gemert. Tot ongeloof en woede van de coach: ,,We laten ons zo ongelofelijk makkelijk naar de slachtbank leiden door totaal geen agressie te tonen, hetgene dat Gemert wel deed. We moeten nou maar eens gaan begrijpen dat dat het schooljongetjesgedrag klaar moet zijn en dat we als mannen moeten gaan voetballen”, baalt Twisker in gesprek met RTV Utrecht.

De regionale omroep vroeg de oefenmeester ook of hij oren heeft naar de opvolging van John de Wolf bij Spakenburg: ,,Als Spakenburg geïnteresseerd is dan hebben ze mijn nummer en dan gaan we dan wel verder kijken”, hield Twisker zich op de vlakte.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie