maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwisker (GVVV): 'Ik denk niet dat we verloren hebben omdat Spakenburg geweldig...

Twisker (GVVV): ‘Ik denk niet dat we verloren hebben omdat Spakenburg geweldig speelde’

G.V.V.V. wacht na vijf wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning. Zaterdag werd op vreemde bodem verloren van Spakenburg (2-0). Dat had naar zeggen van trainer/coach Jochem Twisker vooral te maken met het feit dat zijn ploeg niet goed speelde in plaats van met het optreden van de tegenstander, zo gaf hij aan tegenover RTV Utrecht

De druk was groot voor de wedstrijd, dit voor beiden ploegen gezien de matige start van het seizoen. ,,We hebben Spakenburg goed bekeken van te voren, we zagen zeker kansen. Ik denk niet dat we verloren hebben omdat Spakenburg nou zo geweldig was maar meer omdat we een aantal zaken nog niet goed doen”, aldus Twisker tegenover RTV Utrecht.

In de beginfase van het duel was duidelijk dat er spanning op zat, zo ook bij Spakenburg.
,,Je zag zeker die onzekerheid, ze hebben niet veel lekkere wedstrijden achter de rug qua resultaat. Dus wij hadden het wat dat betreft aardig staan, maar uiteindelijk zie je dat ze uit het niets een goal maken, vanuit een omschakelmoment van ons waarin we gewoon de zones bezet kunnen houden en nu kan Robin Eindhoven zeventig meter opstomen zonder dat hij ergens iemand tegen komt. Daar komt dan de strafschop uit voort en ik denk dat dit op dat moment onnodig was.”

Twisker weet wat er momenteel aan schort bij zijn ploeg. ,,We zijn aan de bal niet goed genoeg, dat mag heel duidelijk zijn. Je krijgt nooit rust in je elftal als je zo makkelijk de bal inlevert. Er lag verschrikkelijk veel ruimte tussen de linies. Omdat je de rust aan de bal niet krijgt moet je vooral verdedigen. Dat gaat lang goed maar ook daarin maakten we onze foutjes. Het vind het verdedigend wel beter worden, we geven veel minder weg, maar het is nog steeds veel te mager om wedstrijden te winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD