Volg ons
Jochem Twisker

Derde Divisie Zondag

Twisker: “De Dijk heeft ervaren, maar fitte selectie”

Twisker: “De Dijk heeft ervaren, maar fitte selectie”

Na een jaar afwezigheid lijkt Jochem Twisker komend seizoen weer terug te keren in de top van het amateurvoetbal. De oud-Spakenburg-coach stevent in zijn eerste seizoen bij De Dijk af op het kampioenschap en wil met grotendeels dezelfde selectie de Tweede Divisie in.

Hoog tempo

Trots is de coach tegenover TweedeDivisie.org op de fitheid van zijn groep, die zelfs tegen beloftenteams van profclubs negentig minuten lang gas kunnen geven: “We zijn in staat om de hele wedstrijd een hoog tempo te hanteren, waarmee we tegenstanders stuk spelen door dan weer het breed te houden, dan weer de diepte te kiezen en zodra er ruimte komt tussen de linies door te combineren.”

Stempel van moeilijke jongen

Afgelopen zondag had oud-IJsselmeervogels-spits Nabil El Gourari weer een hoofdrol: “Nabil is een echte winnaar en soms ook een geweldige ouwehoer. In het verleden heeft hij wel eens het stempel gekregen van een moeilijke jongen, maar ik mag hem graag en vindt het bovenal een heel erg goede voetballer”, looft Twisker zijn ‘Pietje’.

Enorme gretigheid

De Dijk wil met grotendeels de huidige selectie richting de Tweede Divisie: “Het klopt dat we best wat routiniers in de selectie hebben, maar ik zie nog steeds een enorme gretigheid bij spelers als Tony Tol en Robert Verschraagen. Ze zijn bovendien topfit, omdat ze altijd goed voor zichzelf hebben gezorgd.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag