dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Twisker: 'Boek Powel is gesloten'

Twisker: ‘Boek Powel is gesloten’

Een verzoening tussen Berry Powel en GVVV lijkt verder weg dan ooit. ,,Dat boek is gesloten”, stelt trainer Jochem Twisker in De Gelderlander.

- Advertentie -

Geen verzoening
De 40-jarige spits verzocht vorige week GVVV om toestemming om te vertrekken. GVVV interpreteerde het als verzoek om ontbinding van zijn contract en maakte zijn vertrek al wereldkundig via haar clubsite. Toen Powel geen nieuwe club meer vond voor het verstrijken van de transferdeadline, gaf de aanvaller aan gewoon bij GVVV actief te willen blijven. Nadat Powel en Rob de Boer (technische commissie) aanvankelijk meermaals hun zegje deden in de media naar elkaar, is het sinds enkele dagen stil. Wie echter de illusie had dat achter de schermen zou worden gewerkt aan een verzoening, komt met de woorden van Twisker in het achterhoofd bedrogen uit.

Eeuwige liefde naar Spakenburg
Twisker spreekt zich vandaag ook in het AD uit, onder meer over zijn wederzijdse liefde met Spakenburg. Toen de Blauwen de oefenmeester vorig jaar benaderden om John de Wolf op te volgen, bezorgde hem dat toch kriebels en polste hij bij Hercules of men medewerking wilde verlenen. Het antwoord was ‘nee’. Bij GVVV hoeft men niet bang te zijn dat Twisker ook op Panhuis dit seizoen zal vragen om een vertrek wanneer Spakenburg zich toch weer zou melden: ,,Stel dat Eric Meijers opstapt, dan is dat uitgesloten. Nee, ik ben dit jaar verbonden aan GVVV.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES