vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwisker: 'Ben al het gelul spuugzat'

Twisker: ‘Ben al het gelul spuugzat’

Jochem Twisker was als trainer van Spakenburg wel wat turbulentie gewend, maar wat hij de afgelopen weken meemaakte bij De Dijk was van een heel andere categorie. ,,Dat is totaal anders dan wat er nu bij De Dijk allemaal gebeurt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben al het gelul eromheen spuugzat”, verzucht Twisker in de Gooi en Eemlander.

Naar de kloten gespeeld
,,Dit is niet het moment dat ik het meest geniet van mijn vak, zeg maar. Je wilt je afsluiten voor randzaken en puur met voetbal bezig zijn. Maar we zijn allemaal mensen en dit gaat niemand in de kouwe kleren zitten. Er zijn vier à vijf jongens weg en wat er nu nog staat als selectie is kwalitatief nog best in orde. Maar mentaal zijn we uiterst labiel. We gingen gelijk op met IJsselmeervogels, maar één omstreden penalty en we zijn compleet de weg kwijt. Toen werden we uiteindelijk oud-Hollands naar de kloten gespeeld”, blikt hij terug op de 2-6 nederlaag tegen de Rooien uit het vissersdorp dat hem niet onbekend is.

Spuugzat
,,Het gaat hier al heel lang niet meer over voetbal en de club is te klein om je afzijdig te houden. Maar ik ben het wel spuugzat. De spelers zijn slachtoffer van de situatie en het is heel moeilijk om ze dan bij de les te houden. In de winterstop zal er iets moeten gebeuren.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD