Volg ons

Eerste Divisie

Twente verslaat Jong PSV en boekt negende zege op rij

Twente verslaat Jong PSV en boekt negende zege op rij

FC Twente is hard op weg om haar missie om terug te keren in de Eredivisie te volbrengen. De ploeg van Marino Pusic won op bezoek bij Jong PSV met 0-2.

Aitor opende na een kwartier de score en rondde daarbij een goede aanval van Twente af. De Spanjaard toonde daarop een shirt met daar Jari, een verwijzing naar Jari Oosterwijk die wegens familieomstandigheden ontbrak. Voor rust zag Twente Nacho uitvallen. Zijn vervanger Xandro Schenk was kort voor rust direct betrokken bij een opstootje, evenals Tom Boere.

Boere was echter wel de man die Twente in de slotfase in veilige haven schoot door een strafschop te benutten. Dat was zeer welkom, want de Eindhovense beloften, toch ook al drie duels ongeslagen, lieten zich zien in de tweede helft. Evengoed ging de zege naar Twente, dat voor de negende maal op rij won en daardoor de voorsprong op nummer 2 FC Den Bosch naar 8 punten ziet oplopen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie