woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTwente verslaat Jong PSV en boekt negende zege op rij

Twente verslaat Jong PSV en boekt negende zege op rij

FC Twente is hard op weg om haar missie om terug te keren in de Eredivisie te volbrengen. De ploeg van Marino Pusic won op bezoek bij Jong PSV met 0-2.

Aitor opende na een kwartier de score en rondde daarbij een goede aanval van Twente af. De Spanjaard toonde daarop een shirt met daar Jari, een verwijzing naar Jari Oosterwijk die wegens familieomstandigheden ontbrak. Voor rust zag Twente Nacho uitvallen. Zijn vervanger Xandro Schenk was kort voor rust direct betrokken bij een opstootje, evenals Tom Boere.

Boere was echter wel de man die Twente in de slotfase in veilige haven schoot door een strafschop te benutten. Dat was zeer welkom, want de Eindhovense beloften, toch ook al drie duels ongeslagen, lieten zich zien in de tweede helft. Evengoed ging de zege naar Twente, dat voor de negende maal op rij won en daardoor de voorsprong op nummer 2 FC Den Bosch naar 8 punten ziet oplopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD