zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTweedeklasser sv Batavia'90 verrast met aantrekken van 'Mister DVS'

Tweedeklasser sv Batavia’90 verrast met aantrekken van ‘Mister DVS’

Het in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal acterende SV Batavia’90 maakte donderdag via een persbericht een uitermate verrassende inkomende transfer bekend. De club kan namelijk komend seizoen een beroep doen op Roald de Vries, de man die liefst dertien seizoenen actief was voor DVS’33.

In de eerste week van januari 2021 werd door de club uit Ermelo bekend gemaakt dat de ervaren kracht de aanbieding van de vereniging naast zich had neergelegd. De Vries kwam tot 331 officiële wedstrijden in dienst van DVS’33. De verdediger was,  zoals hij eerder aangaf tegenover De Stentor op zoek naar een nieuwe club waar hij op niveau kon voetballen en die dichter bij huis zou zijn.

Batavia’90 wist recent ook al te verrassen op de transfermarkt. Naast de komst van de ervaren De Vries presenteerde het eerder onder andere ook al Mo al Haydar (Sparta Nijkerk). Sten Vreekamp (DVS’33) en Yordi Grovestein (NSC).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD