dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtTweedeDivisie.org zoekt versterking!

TweedeDivisie.org zoekt versterking!

Het seizoen zit er bijna op. Een goed moment om de balans op te maken en voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Niet alleen voor de clubs in de Tweede en Derde Divisie, maar ook voor TweedeDivisie.org.

We kijken als redactie terug op een veelbelovend debuutjaar: ontstaan uit Topklasser.nl merken we langs de velden dat TweedeDivisie.org goed gelezen en meestal ook gewaardeerd wordt. Achter de schermen zijn we druk bezig om daarbij volgende stappen te zetten. We willen TweedeDivisie.org komende maanden uitbreiden, vernieuwen en verbeteren. Maar daarin doen we nadrukkelijk een beroep op jullie, onze lezers, de vele liefhebbers van het topamateurvoetbal.

Feedback
Ten eerste willen we je vragen om je feedback met ons te delen: wat zou volgens jou nog beter kunnen op TweedeDivisie.org? Wat mis je? Mail het naar ons via het contactformulier.

Redactionele versterking

Ten tweede zijn we op zoek naar redactionele versterking, zowel journalistiek als op het terrein van fotografie, video en data. We willen volgend seizoen meer met beeld gaan werken, dus mocht je met enige regelmaat fotograferen langs de lijn in de Tweede of Derde Divisie en het geeft je voldoening om jouw beelden met de vele liefhebbers te delen: neem contact met ons op. Datzelfde geldt voor video.

Verslaggeving en nieuwsvoorziening

Maar we willen zoals reeds geschreven ook onze schrijvende redactie uitbreiden, zowel qua dagelijkse nieuwsvoorziening als rondom wedstrijden. We zoeken verslaggevers die het leuk vinden om namens TweedeDivisie.org en DerdeDivisie.org wedstrijden te bezoeken, daar verhalen over te maken en na afloop spelers en trainers te interviewen. Maar wanneer je liever als webredacteur werkt vanuit huis, dan kun je ook van grote waarde zijn bij onze uitbreidingsplannen.

De meeste bijdragen aan deze site zijn voorlopig op vrijwillige basis, voor sommige werkzaamheden is een bescheiden vergoeding beschikbaar. Wellicht dat, wanneer de site de volgende stappen zet, daarin meer mogelijk is, maar ten alle tijden is het voor ons de liefde voor het topamateurvoetbal wat ons drijft.

Lijkt het je wat om mee te helpen aan TweedeDivisie.org en DerdeDivisie.org? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vertel ons wie je bent, wat je drijft en welke rol je voor jezelf weggelegd ziet. Maar ook als je ons als bezoeker feedback wil geven wat er beter kan of waar je tevreden over bent nodigen we je van harte uit om je mening met ons te delen! Mocht je liever willen mailen? Dat kan ook via info (a) tweededivisie.org

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD