dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieTweedeDivisie.org is voortaan onderdeel van Voetbal247.nl

TweedeDivisie.org is voortaan onderdeel van Voetbal247.nl

Een nieuwe naam, maar met een vertrouwde vormgeving, nieuws en artikelen. TweedeDivisie.org is voortaan onderdeel van Voetbal247.nl. Graag vertellen we je meer over wat je komend seizoen van ons kunt verwachten.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Om direct duidelijkheid te verschaffen: aan onze nieuwsvoorziening over de Tweede en Derde Divisie verandert niets. Sterker nog, die willen we juist nog verder uitbreiden. Waarom dan toch gekozen voor een nieuwe naam? Het is vooral een praktische keuze. Want hoewel TweedeDivisie.org in een jaar tijd al een flinke naamsbekendheid heeft opgebouwd, was de websitenaam eigenlijk onvolledig. Immers, we besteden ook veel aandacht aan de Derde Divisie. Een bredere meer algemene naam biedt ons de mogelijkheid om een plek te zijn waar voetballiefhebbers 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen voor het laatste nieuws uit de prachtige wereld van het topamateurvoetbal.

EersteDivisie.org
Wellicht is je bij de eerste impressie van onze vernieuwing ook opgevallen dat we ruimte hebben gemaakt voor de Eerste Divisie. Als geen ander beseffen we ons dat de werelden van het topamateurvoetbal en de Jupiler League enorm verschillend zijn. Echter, we kunnen er niet omheen dat er de komende jaren doorstroming zal komen. Bovendien ontbreekt het in onze ogen al jaren aan een sterk journalistiek platform waar de Jupiler League er niet een beetje bijhangt, zoals bij veel landelijke voetbalsites, maar echt de aandacht krijgt die het verdient.

Direct op de juiste plek
Ben je echter enkel geïnteresseerd in alleen de Tweede Divisie, of misschien juist alleen in nieuws uit de Derde Divisie dan hebben we goed nieuws. De naam TweedeDivisie.org blijft namelijk gewoon in de lucht en wordt rechtstreeks doorgelinkt naar de Tweede Divisie-sectie van deze site. Bovendien werkt vanaf heden ook DerdeDivisie.org als directe verbinding naar de Derde Divisie-tak van Voetbal247.nl en voor de geïnteresseerden in de Jupiler League hebben we EersteDivisie.org dat verwijst naar het Jupiler League-portaal. Ook onze Twitter- en Facebook-kanalen blijven gewoon operationeel zoals je gewend bent en berichten alleen over die specifieke divisie.

Redactionele versterking
De komende weken zullen we tot de start van het nieuwe seizoen nog wel een aantal aanpassingen, vernieuwingen en uitbreidingen doorvoeren. We zijn immers ambitieus en willen van Voetbal247.nl iets heel moois maken. Onze ambities zorgen er echter ook voor dat we op zoek zijn naar versterking van onze redactie. We kunnen namelijk best nog een aantal enthousiaste redacteuren gebruiken, maar als je over een minder vlotte pen beschikt zoeken we ook nog iemand die onze data- en statistieken van de verschillende competities actueel en volledig houdt. Daarnaast zijn fotografen en video-verslaggevers ook meer dan welkom. Heb je interesse? Mail dan naar [email protected]

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD