maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTweede thuiszege Koninklijke HFC op rij

Tweede thuiszege Koninklijke HFC op rij

Koninklijke HFC heeft de tweede thuiswedstrijd op rij weten te winnen. Na de ruime zege op Spakenburg werd nu met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van TEC. Daarmee schuift HFC op naar de vijftiende plaats en duwt TEC naar de zestiende stek.

Snelle goal

Al na een paar minuten wist Koninklijke HFC op voorsprong te komen. De defensie van TEC stond te snurken en Kevin Sterling profiteerde voor de 1-0. In een levendig duel werden beide ploegen wel gevaarlijk, maar heel grote kansen kwamen er niet. Een domper voor HFC was wel dat doelpuntenmaker Sterling nog voor de rust naar de kant moest met een lichte blessure. De Haarlemmers konden vervolgens het verschil maken, maar tot twee keer toe was Sebastiaan van der Sman de redder voor TEC.

TEC komt niet meer terug

Na de onderbreking kwam Kurtley de Windt erbij in de aanval van TEC en hij zorgde voor veel dreiging. De beste kans kwam er na een klein uur spelen voor de teruggekeerde Wimilio Vink. Hij werd bediend op de rand van de zestien meter, maar werkte de bal over. HFC moest noodgedwongen steeds meer terugzakken en kwam er soms gevaarlijk uit. Met name in de slotminuten hadden de Haarlemmers op die manier het verschil moeten maken. Nigel Castien en Kevin de Visser gingen alleen op het doel af, maar in beide gevallen kwam Van der Sman als winnaar uit de strijd.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD