Volg ons
kevin-sterling-koninklijke-hfc

Tweede Divisie

Tweede thuiszege Koninklijke HFC op rij

Tweede thuiszege Koninklijke HFC op rij

Koninklijke HFC heeft de tweede thuiswedstrijd op rij weten te winnen. Na de ruime zege op Spakenburg werd nu met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van TEC. Daarmee schuift HFC op naar de vijftiende plaats en duwt TEC naar de zestiende stek.

Snelle goal

Al na een paar minuten wist Koninklijke HFC op voorsprong te komen. De defensie van TEC stond te snurken en Kevin Sterling profiteerde voor de 1-0. In een levendig duel werden beide ploegen wel gevaarlijk, maar heel grote kansen kwamen er niet. Een domper voor HFC was wel dat doelpuntenmaker Sterling nog voor de rust naar de kant moest met een lichte blessure. De Haarlemmers konden vervolgens het verschil maken, maar tot twee keer toe was Sebastiaan van der Sman de redder voor TEC.

TEC komt niet meer terug

Na de onderbreking kwam Kurtley de Windt erbij in de aanval van TEC en hij zorgde voor veel dreiging. De beste kans kwam er na een klein uur spelen voor de teruggekeerde Wimilio Vink. Hij werd bediend op de rand van de zestien meter, maar werkte de bal over. HFC moest noodgedwongen steeds meer terugzakken en kwam er soms gevaarlijk uit. Met name in de slotminuten hadden de Haarlemmers op die manier het verschil moeten maken. Nigel Castien en Kevin de Visser gingen alleen op het doel af, maar in beide gevallen kwam Van der Sman als winnaar uit de strijd.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie