Volg ons

Derde Divisie Zondag

Tweede speler van Joure naar Sneek Wit Zwart

Tweede speler van Joure naar Sneek Wit Zwart

Jakob Lubbers maakt na de zomer de overstap van SC Joure naar SWZ Boso Sneek. Dat heeft de Sneker club bekend gemaakt. De 20-jarige Lubbers doorliep de jeugdafdeling van de Jouster voetbalvereniging en komt sinds enige tijd uit in het eerste elftal. Daar geldt de in Groningen woonachtige speler als talentvolle middenvelder.

Goede klik

“Ik ben enorm gemotiveerd om komend seizoen bij SWZ Boso Sneek te gaan spelen”, aldus een enthousiaste Lubbers. “Ik heb er veel zin in. In het gesprek dat ik met de staf heb gevoerd, voelde ik een goede klik.” Lubbers is niet de eerste Jouster die komend seizoen van Joure naar SWZ Boso Sneek gaat. Eerder maakte ook Martijn Dijk de overstap. De 22-jarige speelt op het middenveld.

Strijden om Derde Divisie

Sneek Wit Zwart verwacht dat met deze aanvullingen de selectie rond is om de strijd aan te gaan in de Derde Divisie. Daarvoor moet nog wel eerst worden gestreden. Sneek speelt de komende twee weken een dubbel tegen UDI’19 voor één plaats in de Derde Divisie Zondag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag