dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTweede kans voor Oratmangoen bij NEC: 'Nu kan ik mij opnieuw bewijzen'

Tweede kans voor Oratmangoen bij NEC: ‘Nu kan ik mij opnieuw bewijzen’

Ragnar Oratmangoen wist tijdens de voorbereiding op het voorgaande seizoen al indruk te maken bij NEC. Een kans in het eerste elftal zat er destijds echter nog niet in. Momenteel maakt de middenvelder weer deel uit van de selectie bij de Nijmegenaren en hij hoopt nu wel een plaats te bemachtigen bij de A-selectie.

FC Oss
De twintigjarige speler kwam de laatste maanden op huurbasis uit voor het ook in de Eerste Divisie acterende FC Oss. De tweede kans om te slagen in Nijmegen wil het talent met beiden handen aangrijpen. ,,Dit is heel mooi. Vorig jaar kreeg ik ook die kans, maar uiteindelijk wist ik het niet door te trekken. Nu kan ik mij opnieuw bewijzen. Ik ben een half seizoen verhuurd aan FC Oss. Ik ben daar naartoe gegaan om te spelen en dat heb ik ook gedaan. Ik wilde NEC laten zien dat ik van waarde kan zijn voor de club. En nu ga ik hier vol voor een basisplaats”, aldus Oratmangoen tegenover Omroep Gelderland.

Verhuurperiode
Oratmangoen kwam bij FC Oss tot achttien competitiewedstrijden. Tien keer mocht hij in de basis starten. Hij was goed voor twee doelpunten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD