donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTweede en Derde Divisie voetballen met Derbystar

Tweede en Derde Divisie voetballen met Derbystar

In de Tweede Divisie en Derde Divisie wordt met een Derbystar gevoetbald. De komende drie seizoenen is dit de officiële wedstrijdbal voor deelnemers aan de hoogste amateurcompetities van Nederland. Ook in de Eredivisie en Jupiler League wordt met een Derbystar gespeeld.

Afscheid van Nike

In de Topklasse speelden de club de afgelopen jaren met een Nike bal, maar met de komst van de Tweede en Derde Divisie wordt dus ook voor een nieuw speeltuig gekozen. De divisies zijn  een samenwerking aangegaan met Sportdirect.com, zij zullen als Official Supplier de ballen leveren aan de clubs uit de Tweede en Derde Divisie. Er zal gespeeld worden met de witte uitvoering van de Derbystar Brillant APS. Ten opzichte van de voetbal van vorig jaar is dat een groot verschil. De Nike-bal was met de rood, geel, zwart en wit behoorlijk kleurrijk.

Derbystar als beste beoordeeld

De voetballers zullen blij zijn met de keuze voor de Derbystar. Het merk is zeer populair onder de spelers. Willy Sticker, voorzitter Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie, laat in een verklaring weten verheugd te zijn met de deal. “Al jarenlang is Sportdirect.com een uitstekende partner, met een hoge leverbetrouwbaarheid en de beste kwaliteit. De Derbystar bal staat bekend om zijn stabiele eigenschappen en wordt bovendien het beste beoordeeld door de spelers.”

Ook bij Deventrade, het moederbedrijf van Sportdirect.com, is er ruimte voor trots. De Derbystar zal overal op de voetbalvelden zichtbaar zijn. “Dat we nu samenwerken met de vier hoogste voetbalcompetities is het mooiste visitekaartje dat we ons kunnen wensen. Met de Tweede en Derde divisie hebben we een nog mooiere spreiding van ons merk. Daarmee zetten we Derbystar neer als de standaard, en daar zijn we erg trots op. Het is elk weekend weer een genot om ‘onze’ bal over de velden te zien rollen en we verheugen ons dan ook erg op het nieuwe seizoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD