Volg ons

Uitgelicht

‘Tweede en Derde Divisie starten seizoen op 5 september’

‘Tweede en Derde Divisie starten seizoen op 5 september’

De Tweede en Derde Divisie starten het seizoen op zaterdag 5 september en zondag 6 september 2020. Dat heeft Voetbal247.nl vernomen uit goed ingevoerde bronnen.

Aanvankelijk zou het nieuwe seizoen starten in het laatste weekend van augustus, maar door de coronacrisis is besloten dat een week uit te stellen. Dat is mede het gevolg dat clubs geruime tijd niet kunnen trainen en de laatste weken alleen zonder direct onderling contact. Zodoende beleven clubs een rommelige voorbereiding, waarin tot voor kort ook onduidelijkheid bestond over het spelen van oefenduels. Inmiddels heeft de overheid daar vanaf 1 juli weer toestemming voor gegeven, zij het met enkele beperkende maatregelen.

Duidelijk was ook dat het nieuwe seizoen grotendeels start met dezelfde indeling als het voortijdig afgebroken vorige seizoen. In diverse competities zijn echter wel nieuwkomers te begroeten, omdat verschillende clubs uit eigen beweging hebben verzocht om terugtrekking of degradatie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht