Volg ons

Tweede Divisie

Tweede Divisie: Weten De Dijk, TEC en De Treffers zich te herpakken?

Tweede Divisie: Weten De Dijk, TEC en De Treffers zich te herpakken?

De winterstop nadert, de eerste transfers zijn genoteerd en de trainerscarrousel draait. Welke clubs gaan een zware tweede seizoenshelft tegemoet? In dat licht is het affiche op Ter Specke interessant, waar FC Lisse het opneemt tegen AFC.

Maar ook TEC kan de punten goed gebruiken, maar treft een Rijnsburgse Boys in blakende vorm. De Treffers wacht ook al een loodzware opgave: de Groesbeekers moeten naar Katwijk. De Dijk was voorafgaande aan het seizoen een outsider voor de titel, maar kijkt nu angstig naar beneden. Helemaal nu IJsselmeervogels langskomt, dat tegen TEC vertrouwen tankte. Aan de Schellingwouderdijk staan ook de camera’s van FOX Sports voor liveuitzending van De Dijk – IJsselmeervogels, onder leiding van scheidsrechter Van der Laan (foto).

De aangestelde scheids– en grensrechters in speelronde 14:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie