Volg ons
Jan Hooiveld schiet HHC Hardenberg Katwijk

TV-Samenvattingen

Tweede Divisie TV-Samenvattingen Ronde 4

Tweede Divisie TV-Samenvattingen Ronde 4

Heel voorzichtig begint er een schifting te ontstaan in de Tweede Divisie, waarbij het vooral opvalt hoever de beloftenteams uit elkaar staan.

Na de vierde speelronde staat Jong AZ nog altijd aan kop, nadat won van Excelsior Maassluis. De Alkmaarse ploeg heeft inmiddels tegen flink wat hoog ingeschatte ploegen gespeeld en maakt dan ook indruk. Het verschil met de andere beloftenteams is groot. Sterker nog, AZ verzamelde in zijn eentje meer punten dan de Jong-teams van Vitesse, FC Twente en Sparta bij elkaar. Zij staan nu dan ook op een degradatieplaats, al is Parijs natuurlijk nog ver. Naast Jong AZ zijn GVVV en Katwijk nog de enig ongeslagen clubs in de Tweede Divisie. UNA raakte die status hardhandig kwijt door toedoen van FC Lienden.

Katwijk – HHC Hardenberg

Jong Sparta – Barendrecht

Jong AZ – Excelsior Maassluis

Spakenburg – Jong FC Twente

TEC – Kozakken Boys (bekijk de samenvatting hier)

GVVV – De Treffers (bekijk de samenvatting hier)

VVSB – Jong Vitesse (bekijk de samenvatting hier)

AFC – Koninklijke HFC (bekijk de samenvatting hier)

UNA – FC Lienden (bekijk de samenvatting hier)

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen