Volg ons

Tweede Divisie

TWEEDE DIVISIE | De Treffers boekt eerste zege van het seizoen

TWEEDE DIVISIE | De Treffers boekt eerste zege van het seizoen

De Treffers wist zondag de eerste punten binnen te halen nadat het eerder twee keer onderuit ging in de competitie. In Groesbeek werd Jong Sparta verslagen (3-1).

Na een klein kwartier voetballen mocht Boy van de Beek vanaf de strafschopstip aanleggen. Het buitenkansje werd door hem benut waardoor De Treffers op voorsprong kwam (1-0). In de 67ste minuut kwamen de Spartanen echter weer naast de ploeg uit Groesbeek door een doelpunt van Karim Loukili (1-1). De thuisploeg kon toch drie punten bijschrijven door doelpunten van Lowie van Zundert en Abdelaziz Khalouta (3-1).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie