Volg ons

Tweede Divisie

Tweede Divisie | AFC wint diep in blessuretijd van Jong Sparta

Tweede Divisie | AFC wint diep in blessuretijd van Jong Sparta

AFC heeft zich dankzij een treffer diep in blessuretijd genesteld op de tweede plaats in de Tweede Divisie. De ploeg van coach Ulrich Landvreugd, met Robbert Schilder in de basis, kwam won met 2-1 van Jong Sparta.

Kenny Teijsse, oud-Spartaan, kreeg direct na het beginsignaal een aardige kopkans, maar doelman Michael Fabrie redde. Aan de andere kant was de grootste mogelijkheid voor rust van de Rotterdamse beloften voor Mo Tahiri, maar nu toonde doelman Patrick Zonneveld zijn klasse. Er werd zodoende gerust met 0-0.

Na de pauze deed Raily Ignacio van zich spreken, maar zijn kopbal was te zacht. Namens Jong Sparta was het weer Tahiri die dreigend was: hij zette Loukili in kansrijke positie, maar weer redde Zonneveld. Een paar minuten was het alsnog raak. Ignacio kopte uit een hoekschop de 1-0 binnen. Het antwoord van Jong Sparta en kwam van Brad van Hoeven: 1-1. In blessuretijd dacht Joshua Sanchez de 1-2 te maken, maar hij deed dat in buitenspelpositie. De zege ging uiteindelijk alsnog naar de Amsterdammers, doordat Spartaan Levi Bouwense een vrije trap van AFC beroerde en zo doelman Fabrie kansloos liet.

AFC staat zodoende na speelronde 12 op plek 2, zij het met een wedstrijd meer gespeeld. Jong Sparta staat op een 12e plaats.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie