Volg ons
Daan Disveld TEC

Tweede Divisie

Twee winteraanwinsten verlengen bij TEC

Twee winteraanwinsten verlengen bij TEC

TEC lijkt zeker van handhaving in de Tweede Divisie en is dan ook begonnen met de selectie voor volgend seizoen. Twee van de winterse versterkingen hebben daarbij zelfs voor twee seizoenen getekend: Daan Disveld en Migiel Zeller.

Van zo lek als een mandje tot onpasseerbaar

In de eerste helft van seizoen was de defensie van TEC zo lek als een mandje en leek degradatie aanstaande. De winterperiode werd echter benut om vooral defensief de zaken op orde te brengen. Dat lukte uitstekend met de driehoek Disveld, Zeller en Barry Maguire als controlerende middenvelder. De twee centrale verdedigers hebben nu bijgetekend. De 23-jarige Disveld kwam over van FC Den Bosch, nadat hij geen speeltijd meer kreeg. De één jaar oudere Zeller speelde in het verleden voor Juliana’31 en was een vaste waarde bij Achilles’29. Hij was echter één van de vele slachtoffers van de opruiming tijdens de winterstop in Groesbeek.

Hele defensie ligt vast

Met Maguire is nog geen overeenkomst bereikt. Hij keerde na veel blessureleed terug uit Noorwegen en kijkt ook nog naar een rentree in het betaalde voetbal. De volledige defensie is inmiddels wel vastgelegd zo meldt De Gelderlander, want ook doelman Sebastiaan van der Sman en verdedigers Randel Shakison, Gregory Viereck en Obi Onyeike tekenden bij. Wimilio Vink, Kurtley de Windt en Walter Kiomegni blijven daarnaast ook nog een jaar langer in Tiel.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie