maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwee winteraanwinsten verlengen bij TEC

Twee winteraanwinsten verlengen bij TEC

TEC lijkt zeker van handhaving in de Tweede Divisie en is dan ook begonnen met de selectie voor volgend seizoen. Twee van de winterse versterkingen hebben daarbij zelfs voor twee seizoenen getekend: Daan Disveld en Migiel Zeller.

Van zo lek als een mandje tot onpasseerbaar

In de eerste helft van seizoen was de defensie van TEC zo lek als een mandje en leek degradatie aanstaande. De winterperiode werd echter benut om vooral defensief de zaken op orde te brengen. Dat lukte uitstekend met de driehoek Disveld, Zeller en Barry Maguire als controlerende middenvelder. De twee centrale verdedigers hebben nu bijgetekend. De 23-jarige Disveld kwam over van FC Den Bosch, nadat hij geen speeltijd meer kreeg. De één jaar oudere Zeller speelde in het verleden voor Juliana’31 en was een vaste waarde bij Achilles’29. Hij was echter één van de vele slachtoffers van de opruiming tijdens de winterstop in Groesbeek.

Hele defensie ligt vast

Met Maguire is nog geen overeenkomst bereikt. Hij keerde na veel blessureleed terug uit Noorwegen en kijkt ook nog naar een rentree in het betaalde voetbal. De volledige defensie is inmiddels wel vastgelegd zo meldt De Gelderlander, want ook doelman Sebastiaan van der Sman en verdedigers Randel Shakison, Gregory Viereck en Obi Onyeike tekenden bij. Wimilio Vink, Kurtley de Windt en Walter Kiomegni blijven daarnaast ook nog een jaar langer in Tiel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD