Volg ons
Patrick Heesakkers Martin van Eck

Tweede Divisie

Twee puzzels voor De Wolf: Keeper en spits

Twee puzzels voor De Wolf: Keeper en spits

Bij GVVV lijken er voor trainer John de Wolf twee keuzes in het verschiet. Wie staat er zaterdag tegen HHC Hardenberg onder de lat en wie is de diepe spits. Voor beide posities kwam er een speler over van Sparta Nijkerk, namelijk Kevin Rijnvis en Frank Tervoert.

Nieuwe concurrentiestrijd

Johan Jansen is al een aantal jaar de vaste keuze als sluitpost bij GVVV. Christian de Haan en Sven Taberima werden de afgelopen seizoenen aangetrokken voor de concurrentiestrijd en ditmaal dus Rijnvis. In de voorbereiding scoorde GVVV er vooral flink op los, dus de goalies zijn in dat opzicht weinig getest. Daar blijft dus een keuze over voor De Wolf.

Zes om twee goals in voorbereiding

Gaat de trainer af op het aantal doelpunten, dan zal Tervoert de kans krijgen. Hij scoorde liefst zes keer, tegenover de twee van Patrick Heesakkers. Vorig seizoen begon de spits met een enkeloperatie aan het seizoen en werd vervolgens pinchhitter. Dat deed hij regelmatig goed en ook afgelopen weekend tegen Juliana’31 liet hij weer zien dat hij voor extra actie zorgt. “Leuk dat GVVV opleeft als ik erin kom”, bekijkt Heesakkers de situatie zelf in AD/Utrechts Nieuwsblad.

Moet ik daarmee dealen

“Maar ik speel natuurlijk liever vanaf het begin. Ik heb een goede voorbereiding gehad en voel me fitter dan vorig seizoen. Natuurlijk wil ik straks in de basis beginnen, daar doe ik mijn best voor.” GVVV speelde één keer met beide spitsen en dat was geen succes. De Wolf zal dus moeten kiezen. Heesakkers: “Als je op basis van de wedstrijd tegen Juliana kijkt en zoals we startten in deze opstelling, dan verwacht ik dat we ook de competitie zo beginnen. Als die keuze is gemaakt, dan moet ik daar maar mee dealen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie