Volg ons

Derde Divisie

Twee GOES-spelers positief getest op Corona

Twee GOES-spelers positief getest op Corona

Het besluit om per direct de trainingen op te schorten bij GOES is niet voor niets genomen. Twee spelers blijken positief te hebben getest op Corona, meldt Omroep Zeeland.

De gehele selectie is inmiddels getest op het virus. Het bestuur heeft besloten om in ieder geval tot en met maandag 27 juli niet te trainen. Het oefenduel van 25 juli met het Belgische FC Kapellen is afgelast.

Binnen de gemeente GOES zijn bovengemiddeld veel Corona-gevallen, met name in de leeftijdscategorie waarin veel spelers zich bevinden. Volgens de omroep zijn er zeker 50 positief geteste gevallen, die te herleiden zouden zijn tot twee privéfeestjes.

Bestuurslid Frank De Bie benadrukt tegen de regionale omroep dat de selectie zich goed aan de coronavoorschriften van de KNVB heeft gehouden. ,,We hebben de maatregelen die we hebben gekregen vanuit de KNVB toegepast. Zo hebben we bijvoorbeeld bij elke training meerdere kleedkamers gebruikt.”

“Door de twee positief geteste spelers zijn de andere spelers onzeker geworden”, vervolgt De Bie. ,,Zij willen ook weten of ze corona hebben. Wij hopen dat het zich niet verder heeft verspreid.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie