Volg ons

Spakenburg

Twee Bollenstreek-clubs aasden op Robin Eindhoven

Twee Bollenstreek-clubs aasden op Robin Eindhoven

Spakenburg heeft door een snelle contractverlenging ervoor gezorgd dat drie andere geïnteresseerde clubs er niet met de handtekening van Robin Eindhoven vandoor konden gaan. Volgens de aanvaller zelf was er interesse van twee clubs uit de Bollenstreek.

,,Twee clubs uit de Bollenstreek hadden interesse en ook een club uit België, maar de reistijd vanuit Haarlem naar Spakenburg bevalt me prima”, reageert Eindhoven tegenover RTV Utrecht. ,,Ik heb het hier erg naar mijn zin en krijg veel vertrouwen. Vandaar dat ik zo vroeg al heb bijgetekend. En er was interesse van andere clubs en dat wist Spakenburg ook.”

Eindhoven scoorde dit seizoen al 4 keer en bewijst daarmee een meerwaarde te zijn voor de Blauwen. De aanvaller speelde eerder voor Koninklijke HFC en kortstondig op Cyprus, alvorens hij neerstreek op de Westmaat.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Spakenburg