Volg ons
ralph-dua-spakenburg

Tweede Divisie

Twee bizarre blessures voor Spakenburg-verdedigers

Twee bizarre blessures voor Spakenburg-verdedigers

Spakenburg werkt het trainingskamp in het Spaanse Marbella af zonder twee vleugelverdedigers. Zowel Ralph Dua als Matthijs Blijham zijn niet van de partij, doordat ze in de kortstondige winterstop allebei op een aparte manier geblesseerd zijn geraakt.

Scooterongeval

Dua is woensdag onderuit gegaan met zijn scooter. In zijn woonplaats Amsterdam ging het mis toen een automobilist afsloeg en vol in botsing kwam met de voormalig verdediger van FC Lienden. Daarbij liep Dua schaafwonden op en hij heeft nekklachten. Daardoor mocht hij dus ook niet mee op trainingskamp van de artsen. “Gelukkig heb ik niets gebroken”, vertelde Dua aan De Bunschoter. Hij hoopt volgende week weer te kunnen gaan trainen.

Valpartij op de latten

Voor Blijham zijn de zorgen van langere duur. De linkspoot heeft namelijk wel wat gebroken. De verdediger is tijdens zijn skivakantie onderuit gegaan. Bij de valpartij heeft hij zijn sleutelbeen gebroken. De verwachting is dat de vaste cornernemer van Spakenburg zes tot acht weken zal moeten toekijken.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie