zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieTwee bizarre blessures voor Spakenburg-verdedigers

Twee bizarre blessures voor Spakenburg-verdedigers

Spakenburg werkt het trainingskamp in het Spaanse Marbella af zonder twee vleugelverdedigers. Zowel Ralph Dua als Matthijs Blijham zijn niet van de partij, doordat ze in de kortstondige winterstop allebei op een aparte manier geblesseerd zijn geraakt.

Scooterongeval

Dua is woensdag onderuit gegaan met zijn scooter. In zijn woonplaats Amsterdam ging het mis toen een automobilist afsloeg en vol in botsing kwam met de voormalig verdediger van FC Lienden. Daarbij liep Dua schaafwonden op en hij heeft nekklachten. Daardoor mocht hij dus ook niet mee op trainingskamp van de artsen. “Gelukkig heb ik niets gebroken”, vertelde Dua aan De Bunschoter. Hij hoopt volgende week weer te kunnen gaan trainen.

Valpartij op de latten

Voor Blijham zijn de zorgen van langere duur. De linkspoot heeft namelijk wel wat gebroken. De verdediger is tijdens zijn skivakantie onderuit gegaan. Bij de valpartij heeft hij zijn sleutelbeen gebroken. De verwachting is dat de vaste cornernemer van Spakenburg zes tot acht weken zal moeten toekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD