Volg ons
Murat Onal FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Twee aanvallers vertrekken bij FC Lisse; één naar Kon HFC

Twee aanvallers vertrekken bij FC Lisse; één naar Kon HFC

Steven Olsthoorn en Murat Önal hebben besloten om na dit seizoen te vertrekken bij FC Lisse. Voor Olsthoorn blijft zijn periode op Ter Specke daardoor maar beperkt tot één jaargang, terwijl hij wel aan een goede reeks bezig was. Hij kiest voor Koninklijke HFC.

Naar Haarlem

Olsthoorn kwam afgelopen zomer over van Katwijk, waar hij amper aan spelen toe kwam. Hoe anders was dat eerder bij Westlandia, in honderd duels kwam hij tot 64 goals. In de eerste helft van het seizoen in de Derde Divisie Zaterdag scoorde de aanvaller al acht keer en gaat na de zomer aan de slag in Haarlem bij Koninklijke HFC.

Belangrijk tegen Staphorst

Önal kwam ruim een jaar geleden over naar FC Lisse, hij speelde tot dat moment in Kazachstan. Mede door zijn inbreng in de play-off duels tegen Staphorst werd handhaving in de Topklasse gerealiseerd, waardoor er nu in de Derde Divisie gespeeld kan worden. De afgelopen periode heeft Önal door een blessure weinig kunnen spelen en kiest er nu voor om elders aan de slag te gaan. Een nieuwe club heeft hij nog niet.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag