vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagTwee aanvallers vertrekken bij FC Lisse; één naar Kon HFC

Twee aanvallers vertrekken bij FC Lisse; één naar Kon HFC

Steven Olsthoorn en Murat Önal hebben besloten om na dit seizoen te vertrekken bij FC Lisse. Voor Olsthoorn blijft zijn periode op Ter Specke daardoor maar beperkt tot één jaargang, terwijl hij wel aan een goede reeks bezig was. Hij kiest voor Koninklijke HFC.

Naar Haarlem

Olsthoorn kwam afgelopen zomer over van Katwijk, waar hij amper aan spelen toe kwam. Hoe anders was dat eerder bij Westlandia, in honderd duels kwam hij tot 64 goals. In de eerste helft van het seizoen in de Derde Divisie Zaterdag scoorde de aanvaller al acht keer en gaat na de zomer aan de slag in Haarlem bij Koninklijke HFC.

Belangrijk tegen Staphorst

Önal kwam ruim een jaar geleden over naar FC Lisse, hij speelde tot dat moment in Kazachstan. Mede door zijn inbreng in de play-off duels tegen Staphorst werd handhaving in de Topklasse gerealiseerd, waardoor er nu in de Derde Divisie gespeeld kan worden. De afgelopen periode heeft Önal door een blessure weinig kunnen spelen en kiest er nu voor om elders aan de slag te gaan. Een nieuwe club heeft hij nog niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD