donderdag, juni 1, 2023
Voetbal247.nlAfrica Cup of NationsTunesie- Mauritianie voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Tunesie- Mauritianie voorspelling: Afrika Cup goktips, kansen en gratis weddenschappen

Zondag om 17:00 is het zo ver, dan wordt in Limbe (Kameroen) de wedstrijd tussen Tunesië en Mauritanië afgewerkt in Poule F van de Africa Cup 2022. 

 

Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd uit deze poule, en zullen dus zeker op zoek zijn naar sportieve revanche. Ook mede doordat de wedstrijd van Tunesië aardig werd beïnvloed door de scheidsrechter die tot wel twee keer toe te vroeg af floot. Mauritanië begon het toernooi verdedigend maar moesten helaas toch een doelpunt incasseren, waardoor ze nu gedeeld onderaan de poule staan. 

Wie is de grootste kanshebber voor deze wedstrijd? We zullen in dit artikelen de verschillende bookies op een rij zetten om te kijken welk team de grote favoriet is voor de wedstrijd tussen Tunesië en Mauritanië. 

tunesie

 

VS

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 17:00, Limbe Omnisport Stadium, Limbe, Kameroen
Scheidsrechter: Nog te bepalen.

Tunesië vs Mauritanië: Africa Cup Voorspelling

Doordat beide ploegen de eerste wedstrijd verloren hebben zullen ze alles op alles zetten om deze wedstrijd wel in een winst om te zetten om nog zicht te houden op de knock-outfase van de Africa Cup.

Tunesië koos voor een aanvallende opstelling in hun eerste wedstrijd tegen Mali en startte hierbij met een 3-4-3 opstelling. Mauritanië koost juist het tegenovergestelde en begon verdedigend met een 5-3-2 opstelling. Beide ploegen incasseerden in de eerste wedstrijd 1 doelpunt. 

Interessant gegeven is dat Tunesië en Mauritanië in november nog tegen elkaar hebben gespeeld in de FIFA Arab Cup. Hierbij Trok Tunesië aan het langst eind en hadden hierbij een overtuigende overwinning van maar liefst 5-1. De mannen van de wedstrijd waren hierbij Seifeddine Jaziri en Firas Ben Larbi, beide aanvallers scoorden maar liefst 2 keer. 

Daarnaast zegt de FIFA Ranking ook veel over beide landen op het moment staan, Tunesië is op het moment van schrijven nummer 30 van de wereld, terwijl Mauritanië nog buiten de top 100 valt en positie nemen op plek 103. 

Wel is het belangrijk om de vorm van beide teams mee te nemen. Van de laatste vijf wedstrijden verloor Tunesië er 2, en wonnen ze 3 keer. Mauritanië won maar 1 van de laatste 5 wedstrijd. 

Tunesië vs Mauritanië Goktips

Voor onze goktips gebruiken we het platform Bet365, dit omdat deze bookmaker bekend staat om de hoogste odds en daarnaast ook nog eens de rechten voor de Africa Cup heeft weten te bemachtigen. Hierdoor zijn alle wedstrijden (dus ook Tunesië vs Mauritanië) live te volgen via het platform. Dit betekent dus ook dat je live kunt inzetten terwijl je de wedstrijd kijkt. 

Aantal doelpunten

De wedstrijd van 3 maanden geleden eindige maar liefst met 6 doelpunten. Nu hoeft dit natuurlijk geen garantie te zijn voor de wedstrijd, maar zelfs als er maar de helft hiervan gescoord wordt zou je al 2.50x je inzet kunnen terugpakken. Hierbij de odds per gescoord doelpunt:

Meer dan 0.5: 1.11
Meer dan 1.5: 1.50
Meer dan 2.5: 2.50
Meer dan 3.5: 5.00
Meer dan 4.5: 11.00
Meer dan 5.5: 26.00
Meer dan 6.5: 51.00

Mocht Tunesië hetzelfde kunst als je in november herhalen, pak je maar liefst 26x je inzet terug. Dus zeker de moeite waard! 

Doelpuntenmakers
Interessante kansen liggen bij het inzetten op de doelpunten makers van de wedstrijd. Seifeddine Jaziri en Firas Ben Larbi vonden 2x de touwen in de vorige wedstrijd tegen Mauritanië. Mochten de dit op zondag weer weten te bereiken dan krijg je voor Jaziri 11x je inzet, en voor Ben Larbi zelfs 17x je inzet. Mocht je sceptisch zijn of het ze weer lukt kun je natuurlijk ook altijd kiezen om op maar 1 keer te scoren in te zetten, hierbij krijg je 2.75x voor Jaziri en 3.40x voor Ben Larbi. 

Tunesië vs Mauritanië: Winkansen

Hieronder vind je de belangrijkste quoteringen voor Tunesië vs Mauritanië. Deze quoteringen zijn van Bet365, meld je snel aan bij deze bookmaker om vandaag te profiteren van de hoogste quoteringen!

Winst Tunesië: 1.45
Gelijkspel: 4.00
Winst Mauritanië: 9.00
Beide Teams Scoren: 3.00
Minder dan 2,5: 1.50 
Eindigt in 0-0: 6.50

Doelpuntenmakers

Daarnaast kun je ook inzetten op de doelpuntenmakers van de wedstrijd, de favorieten volgens onze bookmakers Bet365 zijn de volgende: 

Wahbi Khazri (Tunesië): 2.37
Seifeddine Jaziri (Tunesië): 2.75 (TIP!)
Yoan Touzghar (Tunesië): 2.75
Naim Sliti (Tunesië): 3.20
Youssef Msakni (Tunesië): 3.20
Firas Ben Larbi (Tunesië): 3.40 (TIP!)

Tunesië vs Mauritanië - Hoe claim ik mijn free bets

Wil je direct een free bet inzetten op Tunesie vs Mauritanie? Dan raden wij de broker Bet365 aan! Deze broker verdubbelt je eerst storting tot wel 100 euro! Mocht je dus een eerst storting doen van bijvoorbeeld € 50, betekent dit dat je gratis een bet van 50 euro mag inzetten op Tunesië vs Mauritanië. Weten hoe je hier mee begint? We hebben het hieronder in een eenvoudig stappenplan voor je uitgewerkt! 

Hoe claim ik mijn free bets voor Tunesië vs Mauritanië? 

Stap 1: Claim hier je Bet365 gratis weddenschappen
Stap 2: Maak je account aan
Stap 3: Stort minimaal €5,-
Stap 4: Plaats je free bet!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD