woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseTuchtcommissie wil FC Lisse-steunpilaar Martin van Eeuwijk voor 5 duels schorsen

Tuchtcommissie wil FC Lisse-steunpilaar Martin van Eeuwijk voor 5 duels schorsen

De tuchtcommissie van de KNVB heeft FC Lisse-spelmaker Martin van Eeuwijk een schikkingsvoorstel gedaan van vijf duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen HHC Hardenberg.

Onduidelijk wat er is gebeurd
Nog altijd is niet helemaal duidelijk wat er exact gebeurde na de late 2-2 die FC Lisse scoorde. De scheidsrechter zag echter wel een actie van Van Eeuwijk richting tegenstander Koos Werkman die dusdanig was dat een directe rode kaart werd gegeven. Getuigen zijn wisselend in hun verklaringen: er wordt gezegd dat de aanvaller ongelukkig doorgleed, maar er wordt ook gerept over een vuistslag. Tevens zou Van Eeuwijk gedurende de wedstrijd zijn geprovoceerd.

Eerdere rode kaarten
Het is nog niet bekend of FC Lisse en Van Eeuwijk akkoord gaan met het schikkingsvoorstel. In de eis van vijf duels is waarschijnlijk ook rekening gehouden met het feit dat de spelmaker in het verleden al vaker van het veld is gestuurd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD