Volg ons

Katwijk

UPDATE: Tuchtcommissie KNVB beslist: Twee duels schorsing voor Susan, vier voor Ton Cornelissen

UPDATE: Tuchtcommissie KNVB beslist: Twee duels schorsing voor Susan, vier voor Ton Cornelissen

Robbert Susan kan komende zaterdag niet in actie komen voor Katwijk in de wedstrijd tegen VVSB. De tuchtcommissie van de Nederlandse voetbalbond besloot de aanvoerder van de titelhouder een schorsing van twee wedstrijden op te leggen. Kozakken Boys-assistent Ton Cornelissen kreeg een schikkingsvoorstel van vier duels.

Schikkingsvoorstel
De straf is het gevolg van een opstootje tussen Susan en Cornelissen. De KNVB had de Katwijk-speler al een automatische straf opgelegd waardoor hij niet in actie kwam in de wedstrijd tegen Spakenburg. Katwijk ging akkoord met het schikkingsvoorstel van de bond voor de voornoemde twee wedstrijden. Kozakken Boys en Cornelissen stemden in met het voorstel van vier duels, die gezien het verschil in strafmaat door de KNVB lijkt te worden gezien als aanstichter. Van het voorval waren haarscherpe videobeelden.

Scheveningen
Op 22 september 2018 kan Susan zijn rentree maken in het eerste elftal van Katwijk tegen Scheveningen. Dit aangezien de speler zijn eerste wedstrijd schorsing al uitzat in de wedstrijd tegen Spakenburg.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk