Volg ons

Eerste Divisie

Trotse RKC-coach Grim: ‘PSV heeft gegokt en verloren’

Trotse RKC-coach Grim: ‘PSV heeft gegokt en verloren’

In de competitie staat er geen maat op PSV, maar in de beker ging het dinsdagavond hautain onderuit tegen RKC. Matchwinner Darren Maatsen was trots.

,,We laten toch maar mooi PSV hier verliezen”, jubelt de 27-jarige aanvaller in gesprek met het AD. ,,We staan daarmee dit seizoen tot dusver in een heel mooi rijtje met Barcelona en Inter. Na de eerste tegengoal in de eerste minuut zag ik even de bui hangen, maar we raakten gelukkig niet in de war. We hielden het koppie erbij en wonder boven wonder hebben we het nog gered ook. Dit is een heel mooie avond voor RKC.”

Ook trainer Fred Grim was in zijn nopjes: ,,Vlak voordat we het veld opgingen, heb ik toch even tegen mijn spelers gezegd dat PSV met een tweede garnituur dacht succes te kunnen boeken. Ik zei: als je een kans hebt om van ze te winnen, dan is het nu.” Na afloop wilde Grim niet zijn gelijk halen: ,,Dat is niet aan mij. Het is een keuze van PSV geweest. Ze hebben misschien wel gegokt en verloren.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie