maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlClubsASWHTrefzekere Pilon na puntendeling: 'Er zijn veel woorden gevallen'

Trefzekere Pilon na puntendeling: ‘Er zijn veel woorden gevallen’

Spakenburg wist zaterdag in de uitwedstrijd tegen ASWH in de slotfase alsnog één punt veilig te stellen (2-2). Olivier Pilon, die goed was voor de openingstreffer, baalde van de terugval van zijn ploeg in de tweede helft en gaf toe dat er na afloop de nodige woorden waren gevallen in de kleedkamer.

Spakenburg onwaardig
,,Als je de hele wedstrijd bekijkt dan kom je heel goed weg met een punt. Dan mag je je handen dichtknijpen. Ik denk dat we goed uit de startblokken kwamen. Richard won een duel in de hoek en die trapt hem voor en ik kom denk ik goed voor mijn man en stift de bal zo half over de keeper heen. Dat is een lekkere start en dan is het eigenlijk bizar dat als je zo goed begint dat je daarna tot aan de rust maar wat door kabbelt. Als je ziet hoe we de tweede helft uit de kleedkamer kwamen, dat is Spakenburg onwaardig, daar moeten wij iets op gaan verzinnen de komende weken”, aldus Pilon tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Werk aan de winkel
Na de wedstrijd duurde het vrij lang voordat de spelers van Spakenburg de kleedkamer verlieten. ,,Er zijn veel woorden gevallen. Het moest veel beter. Dan is dat des te gekker dat je dat niet kunt brengen met elkaar in de tweede helft. Er is veel werk aan de winkel in de komende week en alle koppen moeten weer dezelfde kant op. Komende week goed herstellen, goed met elkaar praten en op naar zaterdag een thuiswedstrijd, dat moeten drie punten zijn voor ons.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD