dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTrefzekere Lieder: 'Het kan gebeuren dat je van Jong Ajax verliest'

Trefzekere Lieder: ‘Het kan gebeuren dat je van Jong Ajax verliest’

Mart Lieder was vrijdagavond goed voor twee treffers tegen Jong Ajax. Dit was echter niet voldoende voor een goed resultaat van FC Eindhoven tegen de lijstaanvoerder van de Jupiler League (2-3). De aanvaller sprak over een frustrerende wedstrijd tegen een sterke tegenstander.

Terechte zege
De aanvaller was trefzeker voor FC Eindhoven, maar stond na negentig minuten spelen met lege handen.  ,,Twee doelpunten, maar verloren dus daar baal ik wel van. Omdat ze de kansen niet afmaakten blijft je nog hopen, maar wij hebben ook nog genoeg mogelijkheden gehad op het laatst, maar Ajax heeft terecht gewonnen”, aldus Lieder tegenover de camera van FOX Sports.

Frustrerend
Lieder had er geen moeite mee om toe te geven dat de drie punten voor Jong Ajax terecht waren.  ,,Als je de wedstrijd hebt gezien was het duidelijk dat ze de overhand hadden, dat we zoek getikt werden af en toe. Het is een goed team. Het is sowieso frustrerend als je de bal niet hebt, je bent op voetbal gegaan omdat je lekker wilt voetballen en niet om achter de bal aan te rennen als de tegenstander bezig is. Van de koploper kan je verliezen, natuurlijk wil je alle thuiswedstrijden winnen , maar het kan gebeuren dat je van Jong Ajax verliest.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD