Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Trefzekere Koylu (De Dijk) na puntendeling bij DOVO: 'Daar mogen wij als...

Trefzekere Koylu (De Dijk) na puntendeling bij DOVO: ‘Daar mogen wij als team trots op zijn’

Kubilay Koylu bewees zaterdag wederom zijn waarde voor het tegen degradatie strijdende De Dijk. De aanvaller, die goed was voor de gelijkmaker tegen DOVO, was vanzelfsprekend zeer tevreden met het behaalde resultaat, maar hij genoot vooral van de wijze waarop in Veenendaal een punt binnen gehaald werd. 

- Advertentie -

Belangrijke treffer
DOVO kwam in Veenendaal wel op voorsprong, maar Koylu wist zijn ploeg wist naast de Veenendaalse formatie te zetten. ,,Het was een mooie pot voetbal, met de nodige passie en emotie. Mijn doelpunt was gelukkig niet voor niets. In het verleden lieten wij wedstrijden nog wel eens uit onze handen glippen, denk maar eens terug aan de wedstrijden tegen VVOG en Hoek. Dat was toen niet nodig, maar het gebeurde toch”, aldus de doelpuntenmaker tegenover Voetbal247.

Trots op het resultaat
De Dijk bleef tijdens de winterperiode in eigen land om zich daar voor te bereiden op de hervatting van het seizoen. Dit pakte gezien het behaalde resultaat tegen het hoger geklasseerde DOVO vooralsnog goed uit. ,,Tijdens de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen waren wij in Nederland, gewoon op ons eigen complex. Dat heeft ons blijkbaar goed gedaan. Deze wedstrijd was vooraf heel erg belangrijk voor ons als je kijkt naar de rest van het seizoen. Een gelijkspel bij DOVO, daar mogen wij als team trots op zijn. De manier waarop wij deze pot over de streep getrokken hebben is helemaal mooi voor ons als team.”

Toekomst
Op dit moment telt alleen presteren met De Dijk voor Koylu die er echter geen geheim van maakt dat hij in de toekomst graag weer aan de slag zou willen in het professionele voetbal. ,,Ik zit steeds beter in mijn vel en het team begrijpt elkaar steeds beter. Er waren veel nieuwe spelers aan het begin van het seizoen en wij moesten aan elkaar wennen. Mijn doel is om zoveel mogelijk rendement te hebben tijdens de wedstrijden en mijzelf focussen om steeds beter te worden. We hebben een goede start gemaakt van de tweede competitiehelft en mijn  aandacht is nu helemaal bij De Dijk. Volgend jaar zien we dan wel weer wat er zal gebeuren als ik kijk naar mijn loopbaan. Ik heb het betaalde voetbal nog niet uit mijn hoofd gezet en wil alles doen om dat niveau weer te bereiken”, besluit Koylu zijn verhaal.

 

 

 

 

 

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES