Volg ons

Eerste Divisie

Trefzekere Doodeman verrast met FC Volendam: ‘Of het lek boven is weet ik niet’

Trefzekere Doodeman verrast met FC Volendam: ‘Of het lek boven is weet ik niet’

FC Volendam wist vrijdagavond in het eigen stadion verrassend één punt te pakken tegen lijstaanvoerder Almere City (2-2). Nick Doodeman, die goed was voor twee treffers, was na afloop zichtbaar tevreden over de geleverde prestatie van zijn team, maar kon naar zijn zeggen nog niet aangeven of het lek nu definitief boven was bij Volendam.

Twee doelpunten
Doodeman had na afloop van de wedstrijd weinig tijd nodig om aan te geven of hij zijn eerste of tweede treffer van de avond het mooiste vond. ,,De eerste natuurlijk. Het was sowieso een mooie aanval die bij Mitchell, naar Robin en daarna in een paar passes kwam ik één op één en hij zat er in”, aldus de speler van FC Volendam tegenover NH Nieuws.

Lek boven
Recent moest hoofdtrainer Misha Salden plaatsmaken voor Hans de Koning. Onder leiding van laatstgenoemde werden vier punten gepakt in twee wedstrijden. Of daarmee het lek boven is kon Doodeman nog niet aangeven. ,,Dat wil ik nog niet zeggen. Als wij volgende week winnen van FC Eindhoven zou dat mooi zijn, maar of het lek boven is dat weet ik niet.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie