Volg ons

GVVV

Trefzekere De Graaf (GVVV): ‘Wij hadden mee moeten doen om het kampioenschap’

Trefzekere De Graaf (GVVV): ‘Wij hadden mee moeten doen om het kampioenschap’

Jeremy de Graaf stond met een glimlach de pers te woord na de zege met GVVV op titelkandidaat Kozakken Boys (2-1). De doelpuntenmaker van de formatie uit Veenendaal was vanzelfsprekend blij met het behaalde resultaat, maar baalde toch wel een beetje van het feit dat zijn ploeg dit seizoen niet tot het einde echt mee kon blijven doen in de titelrace. 

Moeilijkheden in eerste helft
De Graaf was vroeg in de tweede helft verantwoordelijk voor de openingstreffer. Dit betekende de ommekeer in de wedstrijd. ,,We hadden het in de eerste helft moeilijk, ze hadden veel de bal en drukten ons naar achteren. In de tweede helft hebben wij het anders neergezet en zag je dat we snel op voorsprong kwamen en toen werden wij in het zadel geholpen. Dan gaat het geloof weer groeien en bij Kozakken Boys gaat dat dan iets omlaag want in de eerste helft waren ze een stukje beter. In de tweede helft hebben wij het recht gezet en de 2-1 er uit gehaald”, aldus De Graaf tegenover de camera van FOX Sports.

Tweede plaats
Door de zege van GVVV richt de ploeg zich nu op de tweede plaats. ,,Volgens mij staan ze nu op twee punten, maar moeten ze nog wel een wedstrijd inhalen. Wij gaan vol voor de tweede en misschien nog wel voor de eerste plaats. We willen zo hoog mogelijk eindigen en dan hebben wij vandaag een mooie slag geslagen.”

Kampioenschap
GVVV wist op het eigen sportpark dit seizoen te winnen van de titelkandidaten Katwijk en Kozakken Boys. Dit terwijl de ploeg uit Veenendaal op de ranglijst terug te vinden is op de derde plaats.  ,,Dat is zonde, je verslaat gewoon de nummer één en twee en dat is gewoon een teken dat wij eigenlijk ook om het kampioenschap mee hadden moeten doen. We hebben het tegen de kleintjes laten liggen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV