Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Trefzekere Biya wint met VVOG de Veluwse derby: ‘Mooi om op deze manier in te vallen’

Trefzekere Biya wint met VVOG de Veluwse derby: ‘Mooi om op deze manier in te vallen’

VVOG wist zaterdag in eigen huis enigszins verrassend af te rekenen met DVS’33 (2-0). Pernelly Biya, die als invaller verantwoordelijk was voor de tweede treffer van de Harderwijkers, was vanzelfsprekend tevreden met het behaalde resultaat en genoot naar zijn zeggen van het spelen van de Veluwse derby.  

Op papier sterker
,,Het is altijd leuk om wedstrijden zoals deze te spelen. Ik kwam terug van een blessure en dan is het helemaal mooi om op deze manier in te vallen. DVS’33 is op papier sterker, maar dat zegt niet zo veel. ik vond ons vandaag zeker in de eerste helft beter. Dat is ook het mooie van deze competitie, iedereen kan van elkaar winnen”, aldus Biya tegenover Voetbal247.

Doelpunt
Het duel werd voortijdig beslist toen Biya de 2-0 aan liet tekenen.  ,,Thomas Vossenbelt gaf een lange bal op Rihairo Meulens die eerst viel, maar daarna toch snel weer opstond. Daarna gaf hij de bal voor waardoor ik deze vrij binnen kon tikken.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag