Volg ons
Anton Janssen De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers verrast met aantrekken De Bondt

De Treffers verrast met aantrekken De Bondt

De Treffers heeft in sneltreinvaart een tweede nieuweling gepresenteerd. Remy Raterink werd voor het weekend vastgelegd. De voormalig spits van HSC’21 komt over van De Treffers. Daar komt nu ook Nick de Bondt bij. De linkspoot komt over van Go Ahead Eagles.

Opleiding bij Ajax

De aanvaller komt oorspronkelijk uit Otterlo en werd al jong ontdekt door Vitesse. Vijf jaar geleden maakte hij de overstap naar Ajax en wist na twee jaar bij de A-junioren door te stoten naar Jong Oranje. In de Jupiler League kwam hij tot zestien wedstrijden, maar een nieuw contract zat er niet in. Daarop maakte De Bondt de overstap naar Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles

In de Eredivisie kwam hij vorig seizoen tot drie invalbeurten en ook voor de winterstop was er dit seizoen in de Jupiler League amper een rol voor hem weggelegd. Na vijf invalbeurten werd de aanvaller in de winterstop verhuurd aan FC Dordrecht. Bij de Schapenkoppen kwam hij wel tot tien wedstrijden. Een nieuw contract kreeg hij echter niet in Deventer. Daarop sloeg De Treffers toe.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie