Volg ons
Cendrino Misidjan De Treffers

Tweede Divisie

De Treffers heeft oud-prof op stage als vervanger Leemans

De Treffers heeft oud-prof op stage als vervanger Leemans

De Treffers hoopt de selectie snel weer op orde te brengen met een extra verdediger. Ken Leemans besloot vorige week per direct te stoppen, doordat de verdediger naast blessureleed het spelen op niveau ook steeds minder makkelijk kon combineren met zijn andere bezigheden.

Veel verdedigers afwezig

De Groesbeekse club heeft deze week Cendrino Misidjan op proef, zo meldt De Gelderlander. Als hij voldoet, dan moet hij per direct gaan aansluiten bij de selectie van trainer Anton Janssen. De keuzes zijn voor de oefenmeester namelijk steeds beperkter. Naast het wegvallen van Leemans is Bram Eltink uitgeschakeld met een blessure aan zijn heup. Jan-Willem Stronks is op de weg terug, maar hij is nog niet volledig fit. Wel zal hij dit weekend weer bij de selectie zitten.

Slotstuk op Cyprus

De inmiddels 28-jarige Misidjan heeft al een jaar ervaring in de top van het amateurvoetbal. Met FC Oss speelde hij namelijk in de Topklasse Zondag en werd dat jaar kampioen om terug te keren in de Jupiler League. Voor hem was het wel het enige jaar in dienst van FC Oss. De verdediger speelde daarvoor bij Telstar en droeg vervolgens ook het shirt van Almere City, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, het Bulgaarse CSKA Sofia en FC Emmen. Vorig seizoen kwam hij uit op Cyprus voor Ermis.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie