vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers legt extra verdediger per direct vast

De Treffers legt extra verdediger per direct vast

De Treffers heeft de selectie uitgebreid met Cendrino Misidjan. De Groesbeekse club was erg krap komen te zitten in verdedigers, waardoor trainer Anton Janssen graag een extra kracht tot zijn beschikking kreeg. Dit is nu het geval met Misidjan, hij heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Vertrekker en blessures

Ken Leemans besloot onlangs per direct te stoppen, omdat de vaste basisklant het niet meer kon combineren met zijn andere activiteiten. Daarnaast is Bram Eltink door een blessure lang afwezig. Sinds twee weken trainde Misidjan al mee om zich te bewijzen aan de technische staf. De 28-jarige heeft nu een akkoord bereikt met de clubleiding, waardoor hij de rest van het seizoen in het rood-zwarte shirt van De Treffers zal spelen.

Al kampioen geweest in Topklasse

De inmiddels 28-jarige Misidjan heeft al een jaar ervaring in de top van het amateurvoetbal. Met FC Oss speelde hij namelijk in de Topklasse Zondag en werd dat jaar kampioen om terug te keren in de Jupiler League. Voor hem was het wel het enige jaar in dienst van FC Oss. De verdediger speelde daarvoor bij Telstar en droeg vervolgens ook het shirt van Almere City, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, het Bulgaarse CSKA Sofia en FC Emmen. Vorig seizoen kwam hij uit op Cyprus voor Ermis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD