Volg ons
niels-kornelis-actie-de-treffers

Tweede Divisie

De Treffers-doelman Kornelis: “Wij kunnen nog beter”

De Treffers-doelman Kornelis: “Wij kunnen nog beter”

De Treffers sleepte met uitgekookt spel een gelijkspel uit het vuur bij Katwijk: “Om met tien man zo laat nog gelijk te maken voelt erg lekker”, grijnsde doelman Niels Kornelis tegenover TweedeDivisie.org. Vijf minuten voor tijd kreeg hij een wereldgoal van Mike van den Ban om zijn oren, maar Daniel van Straaten maakte alsnog gelijk.

Meer sfeer

De sluitpost geniet met volle teugen van de Tweede Divisie: “Echt een hele mooie competitie. Je ziet dat er bij zaterdagclubs meer sfeer is dan bij zondagclubs. En in mijn optiek kunnen we nog wel een paar plekken stijgen op de ranglijst.” Bij Katwijk speelde De Treffers voor de vierde keer gelijk, mede daardoor staat de Groesbeekse ploeg momenteel elfde.

Iets aangepast

Spits Remy Raterink was belangrijk met de 1-1. “Noodgedwongen hebben we ons wat aangepast aan Katwijk, want normaal maken we zelf wat meer het spel, terwijl we nu vooral gokten op de counter en realistisch hebben gespeeld.” Dat leverde uiteindelijk dus een punt op voor de ploeg van coach Anton Janssen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie