dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Treffers-doelman Kornelis: "Wij kunnen nog beter"

De Treffers-doelman Kornelis: “Wij kunnen nog beter”

De Treffers sleepte met uitgekookt spel een gelijkspel uit het vuur bij Katwijk: “Om met tien man zo laat nog gelijk te maken voelt erg lekker”, grijnsde doelman Niels Kornelis tegenover TweedeDivisie.org. Vijf minuten voor tijd kreeg hij een wereldgoal van Mike van den Ban om zijn oren, maar Daniel van Straaten maakte alsnog gelijk.

Meer sfeer

De sluitpost geniet met volle teugen van de Tweede Divisie: “Echt een hele mooie competitie. Je ziet dat er bij zaterdagclubs meer sfeer is dan bij zondagclubs. En in mijn optiek kunnen we nog wel een paar plekken stijgen op de ranglijst.” Bij Katwijk speelde De Treffers voor de vierde keer gelijk, mede daardoor staat de Groesbeekse ploeg momenteel elfde.

Iets aangepast

Spits Remy Raterink was belangrijk met de 1-1. “Noodgedwongen hebben we ons wat aangepast aan Katwijk, want normaal maken we zelf wat meer het spel, terwijl we nu vooral gokten op de counter en realistisch hebben gespeeld.” Dat leverde uiteindelijk dus een punt op voor de ploeg van coach Anton Janssen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD