Volg ons
Tim Eekman Barendrecht

BVV Barendrecht

Treffer Esajas voldoende voor zege van Barendrecht op Koninklijke HFC

Treffer Esajas voldoende voor zege van Barendrecht op Koninklijke HFC

Barendrecht wist zaterdagmiddag drie punten toe te voegen aan het totaal. De ploeg was op het eigen sportpark te sterk voor de Koninklijke HFC (1-0).

Tien minuten voor de pauze kwam Barendrecht op de naar later bleek beslissende voorsprong in een gelijk opgaande strijd. Tim Eekman gaf een mooie steekbal op Daniël Esajas die de doelman van de tegenpartij wist te passeren (1-0). Na de pauze werd Barendrecht steeds meer onder druk gezet door de Koninklijke HFC, dit leverde echter geen treffer op. In de blessuretijd leek de gelijkmaker alsnog te vallen, maar doelman Marc van Splunter wist de bal ternauwernood uit het doel te houden.

Ranglijst
Door de zege blijft Barendrecht staan op een vierde plaats in de Tweede Divisie, dit met 41 punten uit 23 gespeelde wedstrijden. De Koninklijke HFC bezet de dertiende positie. De ploeg heeft een voorsprong van acht punten op de nummer vijftien TEC. De ploeg uit Tiel speelde tot dusver één wedstrijd meer dan HFC.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over BVV Barendrecht