maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTransfervrije Wijnaldum tekent contract bij Sparta

Transfervrije Wijnaldum tekent contract bij Sparta

Sparta kan komend seizoen een beroep doen op Giliano Wijnaldum. De verdediger was transfervrij nadat Willem II zijn aflopende contract niet wenste te verlengen, meldt de Rotterdamse club op de officiële website.

Ervaring
De 25-jarige speler ondertekende een overeenkomst met Sparta voor één seizoen. In het contract werd tevens een eenzijdige optie opgenomen waardoor Sparta de verdediger nog één jaar extra aan zich kan binden. In het verleden was Wijnaldum actief voor onder andere AZ, FC Groningen en VfL Bochum. In zijn jeugdjaren speelde hij ook al wedstrijden voor Sparta.

Bewijzen
Technisch manager Henk van Stee gaf op de voornoemde website aan hoe het contact met Wijnaldum tot stand was gekomen. ,,Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan. Hij was altijd een groot talent, maar besefte dat hij nog niet het maximale uit zijn carrière gehaald had en wil bij Sparta graag bewijzen wat hij in huis heeft. Wij denken dat hij, met zijn kwaliteiten en motivatie, van waarde kan zijn voor de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD