Volg ons
van der looi NEC

Eerste Divisie

Transfertalk Eerste Divsie | NEC huurt van der Looi, Slijngard op proef bij Helmond Sport

Transfertalk Eerste Divsie | NEC huurt van der Looi, Slijngard op proef bij Helmond Sport

De transferperiode voor de clubs in de Eerste Divisie loopt tot begin september. Veel clubs zoeken nog een versterking of azen op een buitenkansje. Hier een overzicht van de meest recente transfers en geruchten.

NEC huurt van der Looi

In de zoektocht naar een controlerende middenvelder is NEC uitgekomen bij Tom van der Looi. De 20-jarige middenvelder van FC Groningen komt dit hele seizoen op huurbasis over. Van der Looi hoopt op speeltijd in de Eerste Divisie  “Speeltijd kun je nooit garanderen maar ik verwacht hier wel een kans te krijgen”. In de Eredivisie speelde van der Looi eerder 35 wedstrijden,  maar was nog nooit actief in de Eerste Divisie. Tegenover de komst van van der Looi staat het aanstaande vertrek van Joey van den Berg en Mathias Bossaerts. Zij mogen transfervrij vertrekken bij NEC maar voor hen is nog geen oplossing gevonden.

Slijngard op proef bij Helmond Sport

Bij de ploeg van Wil Boessen is deze week Jairzinho Slijngard (20) aangesloten. De linkerverdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan, krijgt de kans de clubleiding te overtuigen van zijn kwaliteiten. Slijngard komt uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles maar speelde tot nog toe alleen maar in het belofte team.

Piroe op weg naar Sparta

Afgelopen maandag was Joel Piroe nog goed voor 2 assists in de wedstrijd van Jong PSV tegen FC Den Bosch, maar het zou zomaar kunnen dat dat voorlopig zijn laatste Eerste Divisie wedstrijd is. Met de interesse in Lars Veldwijk en het aanstaande vertrek van Halil Dervisoglu, is Sparta op zoek naar een aanvallende versterking. Aangezien Piroe dit seizoen zijn minuten voornamelijk moet maken bij Jong PSV zou het voor beide partijen een interessante optie zijn om tot een verhuur over te gaan.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie