Volg ons

Eerste Divisie

Transfertalk Eerste Divisie | Interesse St. Pauli in Owusu, Ngombo op proef bij MVV

Transfertalk Eerste Divisie | Interesse St. Pauli in Owusu, Ngombo op proef bij MVV

Interesse in Owusu
De kans dat linksback Leeroy Owusu zijn club De Graafschap nog deze maand verlaat is dit weekend aanzienlijk gestegen. St. Pauli, uitkomend in de 2. Bundesliga, heeft naar verluid een bod neergelegd bij de Superboeren. Owusu kwam vrijdag nog in actie bij de eerste competitiewedstrijd tegen Cambuur maar gaf eerder deze zomer al aan open te staan voor een transfer. De Duitse club waar Nederlander Jos Luhukay de scepter zwaait, heeft last van een blessuregolf en is drastisch op zoek naar versterkingen.

Sno langer Witte Leeuw

Shaquille Sno is een nieuw contract overeengekomen met Telstar. Het contract loopt voor 1 jaar met de optie voor nog een jaar. Dat dit al langer in de lucht hing is wel duidelijk; Sno trainde van het begin van de voorbereiding mee en speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijden in dienst van de Witte Leeuwen.

Ngombo

Maecky Ngomobo is op proef bij MVV Maastricht. Ngombo is een centrumspits die de afgelopen seizoenen al meerdere clubs versleet. Zo was hij de afgelopen jaren actief voor Standard Luik, waar hij zijn opleiding genoot, Roda JC, MK Dons, Bari en Ascoli. Voor Roda JC speelde Ngombo 29 wedstrijden in de eredivisie. MVV heeft op dit moment al zes belgen in dienst en kijkt op dit moment of Ngombo de gewenste aanvallende versterking is voor de ploeg van Fuat Usta.

City-verdediger Rosler

Om de selectie te completeren is NAC Breda nog op zoek naar een stand-in verdediger. Het Spaanse duo Riera-Monsalve zijn de beoogde basisklanten maar daarachter is de spoeling dun voor het team van Ruud Brood. Interesse gaat derhalve uit naar Colin Rosler, een Engelse Noor die in het onder 23 team speelt van Manchester City. Met de deal die de Bredanaars hebben met City, zou de centrale verdediger nagenoeg gratis naar Breda kunnen komen zodat de club budget overhoud voor nog een aanvallende versterking.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie