Volg ons

Eerste Divisie

TransferTalk Eerste Divisie | De Graafschap heeft eerste aanwinst binnen, middenvelder komt over van Go Ahead

TransferTalk Eerste Divisie | De Graafschap heeft eerste aanwinst binnen, middenvelder komt over van Go Ahead

In deze rustige tijden in de voetbalwereld heeft De Graafschap al een grote slag geslagen voor komend seizoen. Ondanks dat er nog onduidelijkheid heerst over het niveau waar de Superboeren komend jaar gaan uitkomen weet het al wel een sterkhouder aan zich te binden. Middenvelder Elmo Lieftink komt over van Go Ahead Eagles.

Promotie onduidelijk

De Graafschap speelt een sterk seizoen en staat nu op de 2e plaats wat recht zou moeten bieden op promotie. Of deze er ook gaat komen is nog onduidelijk. Elmo Lieftink weet dus nog niet op welk niveau hij gaat uitkomen maar geeft tegen De Stentor aan graag terug te keren naar de Eredivisie: “De Graafschap gaat in mijn optiek wel promoveren.” De middenvelder die eerder uit kwam voor Willem II en Vitesse had volgens De Stentor  ook interesse vanuit FC Twente, Heracles Almelo en Cambuur Leeuwarden nadat Go Ahead de aflopende verbintenis opzegde.

Vet en Van Mieghem tekenen bij

Naast de nieuwe aanwinst is technisch directeur Peter Hofstede er ook in geslaagd om twee basisklanten langer aan de club te binden. Javier Vet heeft zijn contract met 2 seizoenen verlengd en aanvaller Daryl van Mieghem verlengd met 1 seizoen. Beide spelers behoren tot de vaste basis van De Graafschap en Van Mieghem was dit seizoen al bij 16 doelpunten direct betrokken.

Commercieel succes

Daarnaast meldt De Gelderlander dat De Graafschap ook op commercieel vlak een slag heeft geslagen; het heeft met Seesing Flex een nieuw shirtsponsor gevonden voor de komende jaren en is het contract met AgriBioSource, de hoofdsponsor van de club, het contract verlengd. Mooi deals voor de club uit Doetinchem die ondanks de financiele lastige omstandigheden toch aan de weg blijven timmeren.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie