woensdag, november 30, 2022
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieTransfertalk Eerste Divisie | Cambuur & De Graafschap versterken zich met Engelse...

Transfertalk Eerste Divisie | Cambuur & De Graafschap versterken zich met Engelse huurlingen

Het einde van de transferperiode nader: 31-01-2020 sluit de markt. Clubs zullen proberen om nog wat versterkingen binnen te halen om de tegenvallende prestaties recht te zetten in de tweede seizoenshelft waar andere clubs rustig zullen afwachten of er nog buitenkansjes op te halen zijn. In dit bulletin een overzicht van de laatste nieuwtjes op de transfermarkt.

NAC Breda trekt Thom Haye aan, zoekt nog naar trainer

In de zoektocht naar versterkingen is NAC uitgekomen bij middenvelder Thom Haye. Hij wordt voor een seizoenshelft gehuurd van ADO den Haag met een optie tot koop. Eerder gaf TD Van den Abbeele nog aan dat NAC zich in iedere linie ging versterken, maar die kans lijkt vrij klein te zijn geworden. Tegenover de komst van Haye staat het vertrek van aanvaller Filipovic die in Breda niet kon overtuigen en vertrok richting Slovenie.

NAC is nog wel op zoek naar een training en is in verregaande onderhandelingen met de Duitse coach Peter Hyballa. Wanneer de onderhandelingen worden afgerond is nog onduidelijk, vrijdag zit in ieder geval nog interim-trainer Willem Weijs op de bank.

Top Oss haalt nog 3 versterkingen binnen

Verdediger Kenny van der Weg keert terug op de Nederlandse velden. Waar de linksback eerder in actie kwam voor NAC is hij na omzwervingen bij Roeselaer, Alesunds en Ross County weer terug in Brabant. In de zomerstop werd hij nog afgetest bij MVV maar heeft nu de staf van Top Oss wel weten te overtuigen. Daarnaast heeft Top Oss ook nog middenvelder Dennis van der Heijden overgenomen van Carpi. Van der Heijden speelde eerder voor ADO en Almere City. In de aanval, waar het probleem ligt voor Top, worden doelpunten verwacht van Samet Bulut. De 23-jarige aanvaller speelde op het 3e Turkse niveau maar komt naar Oss.

De Graafschap ziet Helmer vertrekken en hoopt op Engels jeugdinternational

Jeremy Helmer keert terug naar AZ en maakt zijn verhuurperiode niet af in Doetinchem. Door een langdurige blessure heeft hij gekozen zijn herstel voort te zetten in Alkmaar. Om de selectie te versterken hoopt De Graafscahp op Callum Slattery, een Engels jeugdinternational spelend voor Southampton. De 21-jarige middenvelder zou voor het rest van het seizoen moeten worden gehuurd.

Cambuur versterkt zich met Chelsea-talent, Cuco Martina niet naar Cambuur

Middenvelder George McEachran wordt door Cambuur de rest van het seizoen gehuurd van Chelsea. De broer van McEachran speelde voor Vitesse maar nu mag dus George zich aan Nederland presenteren. Het betreft een technisch begaafde middenvelder die morgen al bij de selectie zit tegen NEC.

In de zoektocht naar een rechtsback hoopte Cambuur nog op Cuco Martina meldt de Leeuwarder Courant. De afgelopen weken ving Cambuur al bot bij andere opties die broodnodig zijn na de blessure van Jordy van Deelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS