Volg ons
Caenepeel

Eerste Divisie

Transfertalk Eerste Divisie | Caenepeel traint mee bij FC Den Bosch, Maloney op proef bij FC Volendam

Transfertalk Eerste Divisie | Caenepeel traint mee bij FC Den Bosch, Maloney op proef bij FC Volendam

De transferperiode voor de clubs in de Eerste Divisie loopt tot begin september. Veel clubs zoeken nog een versterking of azen op een buitenkansje. Hier een overzicht van de meest recente transfers en geruchten

Caenepeel op proef

Vanmorgen sloot Jinty Caenepeel aan bij de training van FC Den Bosch. De 23-jarige vleugelspeler stond vorig seizoen onder contract bij Excelsior maar mocht in de winterstop al vertrekken. Caenepeel kwam slechts eenmalig in actie voor de Kralingers wat ook te danken was aan zijn gedrag; meermaals kwam hij te laat op trainingen, en in maart vorig jaar sloeg hij op de vlucht na het veroorzaken van een ongeluk. De proefperiode moet uitwijzen of beide kanten een match zien in een langer verblijf. Bij FC Den Bosch is ook nog steeds Ryan Mmaee op proef, deze spits die eerder voor Standard Luik en Waasland Beveren uitkwam is ook op proef.

Leon Maloney op proef bij FC Volendam

De club van Wim Jonk heeft deze week de kans om de kwaliteiten van Leon Maloney van dichtbij te beoordelen. De 18-jarige middenvelder is op proef vanuit het Engelse Portsmouth. Maloney debuteerde bij Portsmouth in januari van dit jaar en werd daarvoor verhuurd aan Bognor Regis wat uitkomt op het 7e niveau van Engeland.
Het papierwerk rondom de andere Engelsman Darius Johnson is inmiddels afgewerkt, wat betekend dat hij vrijdag inzetbaar is als FC Volendam op bezoek gaat bij De Graafschap.

Van den Boomen slaat contractvoorstel af

FC Eindhoven heeft een laatste tevergeefse poging gewaagd om vedette Branco van den Boomen langer aan zich te binden. Een verbeterd contractvoorstel zou van den Boomen, dit seizoen al goed voor 3 doelpunten, langer aan de club moeten binden, maar dit werd vriendelijk afgewezen. Van den Boomen heeft zijn zinnen gezet op een transfer en hoopt zo spoedig mogelijk een stap te maken, echter zijn er nog geen clubs die aan de vraagprijs (naar verluid een half miljoen) willen voldoen. Van den Boomen verklaart op de clubsite: “Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de club maar ik zou graag nog een stap willen maken. Als het niet mocht lukken blijf ik me volledig inzetten voor de Blauw-Witten”.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

 

 

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie